Diagnose

 

             *info@zuiverzien.nl       |      Contact       |      Disclaimer                                                      webdesign WySanSoPraktijk voor Natuurgeneeskunde en bewustwording
ZUIVERZIEN

 

 

Voor een goede inschatting van de problematiek en het bepalen van een effectief behandelplan heb ik natuurlijk informatie nodig. Afhankelijk van de klacht of de hulpvraag moeten er een aantal zaken in beeld worden gebracht.

 

Er wordt gestreefd naar een totaaldiagnose waarbij ik in mijn praktijk gebruik maak van het volgende:

 

Intake formulieren:

 

Formulieren welke voorafgaand thuis worden ingevuld vormen het vertrekpunt voor het eerste gesprek en behandelvoorstel, tevens zal deze gebruikt worden ter evaluatie (alle gegevens zullen uiteraard strikt vertrouwelijk worden behandeld).

 

 

Consult:

 

Tijdens het eerste gesprek wordt naast de intakeformulieren verder gebruik gemaakt van o.a. onderstaande methoden:

 

INTEGRA ®

 

Integra is een combinatie van de meest effectieve therapieën uit de natuurgeneeswijzen.

 

De diagnose wordt in het algemeen bepaald door middel van de Vitaliteit Test (VT), de Bio Energetische Test ( BET) en de Bio Therapeutische Index Score. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse bio energetische testbuizen en ampullen.

 

Daarnaast gebruik ik nog een aantal bijzondere testsets voor o.a. allergieën, energiehuishouding en emotionele/ hormonale verstoringen.

 

NES (NUTRI-ENERGETIC-SYSTEM)

 

Nutri-Energetics Systems (NES) is een specifieke toepassing van Energetische geneeskunde gebaseerd op een combinatie van natuurkunde, Westerse- en Chinese geneeskunde en kwantumbiologie.

 

NES is een methode om inzicht te krijgen in je gezondheid en om deze te verbeteren door je zelfgenezende vermogens te stimuleren. De diagnose wordt gesteld na het maken van een NES scan.

 

T.F. Volbeda, Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut , Martenawei 5 , 9056 PE Cornjum, 058-2895605 / 06 44915131