*info@zuiverzien.nl       |      Contact       |      Disclaimer                                                      webdesign WySanSoPraktijk voor Natuurgeneeskunde en bewustwording
ZUIVERZIEN

 

Disclaimer

 

 

Doelstellingen

 

De website www.zuiverzien.nl is bedoeld om actuele en correcte informatie te geven met betrekking tot natuurgeneeskunde,natuurgeneeskundige-, energetische therapieën en behandelingen.

 

 

Informatie

 

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat er onbedoeld onvolledigheden of onjuistheden in de informatieverstrekking zijn geslopen. Zuiverzien stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden maar doet er alles aan om de informatie up to date te houden.

Mocht je desondanks toch iets tegenkomen dat niet correct of verouderd is dan stel ik je reactie erg op prijs. Je kunt zelf kiezen hoe je mij dat wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op de contact pagina.

 

 

Informatie geen vervanging voor medische zorg

 

Zuiverzien erkent de grote waarde van de reguliere geneeskunde en werkt nooit in plaats van de reguliere sector maar altijd aanvullend. Overleg zo nodig met je arts en onderbreek nooit een lopende behandeling. Bovendien is iedere cliënt zelf verantwoordelijk voor het eigen bewustwordingsproces.

 

 

Links

 

Deze website bevat links naar andere websites welke aangeboden worden voor het gemak, Zuiverzien is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en niet aansprakelijk voor schade of letsel voortkomend uit de inhoud van deze sites.

 

Links naar Zuiverzien zijn welkom mits er niet vermeld word dat het gaat om sponsoring of aanbeveling van de website door Zuiverzien.

T.F. Volbeda, Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut , Martenawei 5 , 9056 PE Cornjum, 058-2895605 / 06 44915131