Energetische geneeskunde
Praktijk voor Natuurgeneeskunde en bewustwording
ZUIVERZIEN

 

“De remedie ligt dikwijls in onszelf"

-William Shakespeare-

 

T.F. Volbeda, Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut , Martenawei 5 , 9056 PE Cornjum, 058-2895605 / 06 44915131

De basis van de Energetische Geneeskunde

 

Binnen de kosmos is alles met elkaar verbonden, niets staat op zichzelf. Dat betekent dat de mens als onderdeel van de kosmos in hoge mate wordt beïnvloed door energie uit diezelfde kosmos.

 

Je lichaam is een bruisende bron van energiesystemen, opmerkelijk complex, schitterend georganiseerd en volkomen uniek. Vandaar dat geen enkele expert je kan vertellen wat jij moet doen om je goed te voelen. Niet alleen heeft iedere persoon een andere energie, ook iedere cel, ieder orgaan en ieder lichaamssysteem heeft andere energieën.

 

 

Handvatten zuiverzien voor een vitale balans:

 

Het moderne leven overspoelt je met omstandigheden die je energie uitputten en in disbalans brengen. De Energetische geneeskunst biedt handvatten om deze weer in een vitale balans te brengen en niet onbelangrijk! in balans te houden.

 

Energetisch werk helpt je o.a. weer contact te maken met je eigen gevoel en te ervaren wat jouw waarheid is. Het helpt je om oude, soms pijnlijke, herinneringen los te laten en ruimte te scheppen in jezelf om het contact met je bron te herstellen. Je wordt je weer bewust wat voor jou belangrijk is en dat jij het uitgangspunt bent in je eigen leven.

 

 

Energie testen

 

Met verschillende testen kun je de frequenties van subtiele energieën onderscheiden. Ieder energiesysteem heeft een eigen frequentie en veel van deze zijn ook meetbaar. Door bepaalde frequenties te veranderen kun je voorbij het geconditioneerde denken weer teruggaan naar je gevoel.

 

In mijn praktijk werk ik voornamelijk met de volgende energiesystemen van het menselijk lichaam:

 

• Meridianen
• Chakra’s
• Aura
• Het Keltisch weefpatroon
• De 5 ritmes
• De drievoudige verwarmer

 

 

Verstoring energieveld gaat vooraf aan ziekte en onbalans

 

Ziekte en onbalans kondigen zich aan in iemands energieën voordat er lichamelijke symptomen merkbaar zijn. Het is verstandiger en gemakkelijker om een dergelijke onbalans vroeg te behandelen.

 

 

 

             *info@zuiverzien.nl       |      Contact       |      Disclaimer                                                      webdesign WySanSo