ZUIVERZIEN
             *info@zuiverzien.nl       |      Contact       |      Disclaimer                                                      webdesign WySanSoPraktijk voor Natuurgeneeskunde en bewustwording

 

ZuiverZien

 

Een essentieel onderdeel van zuiver zien,

is de bereidheid verder te kijken

dan je eigen ideeën.

 

(Cheri Huber)

T.F. Volbeda, Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut , Martenawei 5 , 9056 PE Cornjum, 058-2895605 / 06 44915131

 

 

 

Uitgangspunt

 

Mijn uitgangspunt is dat de reguliere geneeskunde en de natuur/energetische geneeskunde een prima relatie met elkaar aan kunnen gaan, omdat ze elkaar zinvol aanvullen en ondersteunen. Zuiverzien biedt mij de mogelijkheid om deze relatie aan te gaan.

 

 

Naam praktijk

 

De naam van mijn praktijk heb ik zorgvuldig gekozen omdat het weerspiegelt wat ik wil uitdragen en betekenen voor de medemens, jou. Daarnaast wil ik jou helpen om je blik zuiver te richten op jezelf om te zien en te herontdekken.

 

 

Zuiver

 

Het woord zuiver heeft vele synoniemen zoals : oprecht, helder, betrouwbaar, puur en transparant. Ik probeer in mijn contact met jou zo zuiver mogelijk te handelen om de hulpvraag zo betrouwbaar mogelijk te spiegelen.

 

 

Zien

 

Het woord zien spreekt natuurlijk voor zich. Het gedicht op de home pagina over zien is tevens een uitgangspunt in mijn werkzaamheden in de reguliere gezondheidszorg.