*info@zuiverzien.nl       |      Contact       |      Disclaimer                                                      webdesign WySanSoPraktijk voor Natuurgeneeskunde en bewustwording
ZUIVERZIEN

 

Methodieken

 

 

Brede belangstelling

 

Aangezien ik mij niet aangetrokken voel tot een vaste formule heb ik na mijn eerste kennismaking met Touch for Health jaren geleden, diverse natuurlijke en energetische geneeswijzen bestudeerd. Ik werk met een selectie van therapieën en methoden hieruit welke in mijn visie passen en hun werkzaamheid hebben bewezen. Ook werkwijzen met een spirituele en psychotherapeutische achtergrond hebben mijn belangstelling.

 

 

Door deze verscheidenheid aan werkvormen en de verschillende technieken kan het heel verwarrend zijn om voor jezelf de juiste vorm of techniek te kiezen. Wat bij de één tot goede resultaten leidt, werkt bij de ander soms helemaal niet. Iedereen is uniek en ik houd daarmee rekening in mijn therapie; mijn werkwijze doet altijd een appèl op je zelfherstellend vermogen. Dat voorkomt terugval en het vergroot je zelfredzaamheid.

 

Afhankelijk van jou, je wensen en de voor jouw geschikte mogelijkheden zullen we samen de juiste vorm vinden.

 

 

Gezond verstand en intuïtie bij keuze

 

Zoals op alle levensgebieden moet je ook hierbij altijd je gezonde verstand en niet te vergeten je intuïtie gebruiken. Voor een kou, pijnlijke rug of een chronische hoofdpijn hoeft je niet naar een arts te gaan. Er zijn vele andere wegen die ook prima werken. Echter wanneer het om een noodgeval gaat haal er dan een geschoolde en ervaren arts bij!

 

 

Achtergrond informatie

 

Klik voor meer achtergrond informatie over de therapieën en behandelwijzen op de desbetreffende naam.

 

Tanja Jacobi-Volbeda, natuurgeneeskundig therapeut Sillân 8 9055NL Britsum +31 644 91 51 31

 

T.F. Volbeda, Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut , Martenawei 5 , 9056 PE Cornjum, 058-2895605 / 06 44915131