“Behandel de zieke, niet slechts de ziekte!”

 

             *info@zuiverzien.nl       |      Contact       |      Disclaimer                                                      webdesign WySanSoPraktijk voor Natuurgeneeskunde en bewustwording
ZUIVERZIEN

 

Visie

 

Ik ben begonnen met mijn eigen praktijk (holistische visie) vanuit een verlangen om op een andere manier te kijken naar ziekte en gezondheid. In mijn ogen zijn het niet twee verschillende toestanden die als tegengesteld kunnen worden beschouwd. Ze vloeien beide in elkaar over.

 

 

Gezondheid en evenwicht

 

Gezondheid heeft voor mij te maken met balans en evenwicht. Balans tussen bijvoorbeeld inspanning en ontspanning, tussen slijtage en reparatie, tussen eten en spijsvertering enerzijds en energieproductie ten behoeve van activiteiten anderzijds, tussen dag en nacht, tussen waken en slapen.

 

 

Een open deur naar meer vreugde

 

Ziek zijn is een manier van het lichaam om aandacht te vragen voor gevoelens, situaties en ervaringen die je als mens hebt weggestopt. Wanneer je het contact met je lichaam herstelt, ga je meer voelen en kan het denken gaan ontspannen. Met het toelaten van alle gevoelens en ervaringen die zich aandienen gaat je levensenergie stromen. Daarmee open je de deur naar meer balans en vreugde.

 

Met het loslaten van ideeën die je belemmeren om vrij te zijn ontstaat er ruimte. Ruimte om je hart (weer) te openen, je bestemming te voelen en daarna te kunnen volgen.

 

 

Inspiratie

 

In deze tijd worden ziektebeelden steeds complexer. Om te kunnen genezen, zijn daarom naast de juiste voeding- en leefwijze, steeds vaker aanvullende zaken nodig. De natuurgeneeskundige, energetische en communicatieve methoden bieden mij hiervoor handvatten ter ondersteuning. De kracht van deze methoden zijn veelal zeer verassend en daardoor inspirerend voor mij.

 

 

Zelf inzicht en intentie

 

Ik verwacht van cliënten de bereidheid tot (het leren van) een stuk zelf inzicht en de intentie om eerlijk op zoek te gaan naar motivaties en mogelijkheden om gedrag te veranderen of nieuwe gewoonten aan te leren.

 

 

Kennis en ontwikkeling

 

De moderne (natuur/energetische) geneeskunde is door de vele onderzoeken voortdurend in verandering. Door bijscholing, intervisie en supervisie draag ik zorg voor het actueel houden van mijn kennis en verdieping van mijn persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben je verzekerd van een eigentijdse en verantwoorde behandeling.

 

Doorverwijzing naar gespecialiseerde collega’s doe ik, als tijdens de behandelingen blijkt dat ook andere therapieën nog zinvol en nodig zijn voor het in evenwicht brengen van de gezondheid en het welzijn.

 

T.F. Volbeda, Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut , Martenawei 5 , 9056 PE Cornjum, 058-2895605 / 06 44915131